top of page

Miten keskustella seksuaalisuudesta kumppanin kanssa?

Välillä intiimeistä asioista voi olla hankala keskustella yhdessä kumppanin kanssa, koska saatamme arastella intiimeiden asioiden esiin ottamista. Saatamme esimerkiksi jännittää, että toisella osapuolella heräisi ajatus tyytymättömyydestä. Tästähän ei monessakaan tilanteessa ole kyse, mutta keskusteluiden avulla olisi mahdollista saavuttaa entistä nautinnollisempia yhteisiä hetkiä.


Seksistä, läheisyydestä ja parisuhteesta on hyvä keskustella aika ajoin hyvinkin syvällisesti ja avoimesti, sillä esimerkiksi luottamus omaan itseen ja kumppaniin, näkyy luultavasti positiivisessa mielessä myös intiimeissä hetkissä. Rohkea, rento, avoin ja inspiroiva keskustelu hyvässä hengessä saattaa tehdä taikoja intiimiyteen, läheisyyteen sekä parisuhteen hyvinvointiin.


Miten keskustella seksuaalisuudesta kumppanin kanssa?


Keskustelemalla avoimesti seksuaalisen hyvinvointiin liittyvistä teemoista, voitte esimerkiksi:

 

  • kohottaa omaa sekä kumppanin itsetuntoa

  • harjoitella olemaan läsnä tässä ja nyt

  • hälventää pelkoja sekä epävarmuuksia

  • luoda turvaa kokeilla jotakin uutta tai sanoittaa omia tuntemuksia avoimemmin

  • rohkaista esittämään toiveita entistä avoimemmin

  • sanoittamaan omat rajat selkeästi

  • rentoutumaan ja unohtamaan paineet

  • hyödyntämään laajemmin eri aisteja


Mikä avuksi keskusteluihin?


Treffiboxin Intiimihetkiä -kortit syntyivät tarpeesta tuoda esiin seksuaalisuuden teemoja hauskalla, rennolla, mutta kehittävällä otteella. Ihmiset kaipaavat inspiraatiota voidakseen hyvin suhteissa ja tähän halusimme yhdessä seksologi Reetan kanssa tarjota tukemme.


Intiimihetkiä -kortit eivät vain avaa ovea uusiin intiimiyden ulottuvuuksiin, vaan ne tekevät siitä myös hauskaa, inspiroivaa sekä opettavaista! 


Unohtakaa siis tylsät rutiinit, tutustukaa Intiimihetkiä -kortteihin ja vapauttakaa sekä sanaiset että intiimit arkkunne ja nauttikaa. Intiimihetkiä -kortit tarjoavat vinkkejä sekä tukea intiimeihin keskusteluihin sekä tehtäviä, jotka laittavat sydämenne sykkimään ja poskenne punoittamaan.intiimihetkiä -kortit kansikuva

Voitte tutustua Reetaan osoitteessa www.seksologireeta.fi


Jos vielä mietitte, miten keskustella seksuaalisuudesta ja intiimeistä toiveista suhteessa, napatkaa kortit suhteen seksuaaliseen hyvinvointiin täältä.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page