top of page

Parisuhdekesä tulossa? Mitä tehdä kesällä treffeillä?

Kesäisiä treffi-ideoita ja syvällisiä keskustelunaiheita kumppanille loma-ajalle by Treffiboxi.


Otsikkokuva: parisuhdekesä tulossa?


Kesä on ovella, ja se tuo mukanaan lupauksen aurinkoisista päivistä, lämpimistä öistä ja monissa tapauksissa mahdollisuudesta viettää aikaa kumppanin kanssa tavallista enemmän. Odotatteko jo innolla, mitä kesä tuo tullessaan, ja haluatte tehdä siitä ikimuistoisen yhdessä? Pohditteko, miten voisitte valjastaa kesän kipinän parisuhteeseen ja tehdä siitä erityisen, jotta yhdessä vietetyt lomapäivät toisivat mukanaan positiivisen kolauksen parisuhteeseen? Jos parisuhdekesä on tulossa ja mietitte vielä, että mitä kesällä voisi tehdä treffeillä kumppanin kanssa, niin lue ihmeessä, mitä me olemme teille pohtineet.

 

Parisuhdekeskustelut: Yhteisen polun rakentaminen

 

Kesä ja vapaapäivät tarjoavat loistavan tilaisuuden syventää suhdetta ja rakentaa yhteistä tulevaisuutta ilman arkisia kiireitä. Istukaa alas ja keskustelkaa syvällisistä aiheista, kuten unelmienne matkakohteista, tulevaisuuden haaveista ja siitä, miten näette toisenne osana niitä. Avoin ja rehellinen kommunikaatio luovat vahvaa perustaa suhteellenne ja auttaa ymmärtämään toisianne entistä paremmin. Monesti kuitenkin muistamme keskusteluiden tärkeyden vasta sitten, kun siihen sattumalta löytyy arjessa aikaa tai juuri kesälomien aikaan, kun vietetään enemmän aikaa yhdessä. Napatkaa viltti ja virvokkeita matkaan ja suunnatkaa rentouttavalle höpöttelyretkelle veden ääreen, nauttikaa rauhasta ja toistenne seurasta. Voitte tehdä yhdessä esimerkiksi kesälupauksen, jossa lupaatte toisille panostaa aikaa sekä läsnäoloa esimerkiksi yhteisiin aamukahvihetkiin tai illan viimeisiin halauksiin. Hyvä olisi myös miettiä, miten näitä tärkeitä hetkiä voisi valjastaa suhteeseen myös loma-aikojen ulkopuolella. Nyt tämän asian pohtimiseen voisi löytyä aikaa?

 

Kesäiltojen treffi-ideat - Luovia ideoita rakkauden rikastamiseksi

 

Kesä tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia romanttisiin ja hauskoihin treffeihin. Miksi ette lähtisi retkelle viereiseen kaupunkiin ja nauttimaan auringonlaskusta yhdessä? Tai kokeilisitte yhteisen illallisen valmistamista tavallisesta ympäristöstä poiketen esimerkiksi luontokohteessa ja esimerkiksi glamping -hengessä? Voitte tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tutkia uusia kohteita lähiympäristössä esimerkiksi kokeillen kesän uusimpia aktiviteetteja, ravintoloita, kesäkahviloita tai esimerkiksi ilmaiskonsertteja. Tutkikaa eri kaupunkien uutta tarjontaa ja valitkaa parhaat, juuri teidän suhteeseenne sopivat kesätreffi-ideat, joissa pääsette haastaan itseänne positiivisella tavalla ja kokemaan jotakin hauskaa yhdessä.


Lisävinkit:

  • Sähköpyörien vuokraus on nykyään tehty todella helpoksi. Napatkaa pyörät mukaan ja lähtekää tutkimaan ympäristöä omassa kotikaupungissa tai vieraspaikkakunnalla

  • Etsikää kaupungin kauneimmat kuvauspaikat ja käykää napsaisemassa yhteiskuva tai kerätkää galleriaanne treffikollaasi kauneimmista treffipaikoista

  • Soutuveneretki tai melontaretki auringonlaskuun, kuulostaa melko romanttiselta, eikö?

  • Sivistysretki - miettikää mitkä kaupungin historialliset tapahtumat tai millainen taide teitä voisi kiinnostaa ja lähtekää rohkeasti tutkimaan, millaisen omatoimiretken saatte aikaiseksi ja mitä uutta voitte retken aikana oppia

 

Lämpimiä tunnelmia - Hetkiä intiimiyden ja romantiikan parissa

 

Kesäiltojen lämpö ja kauniit auringonlaskut luovat täydellisen tunnelman intiimeille hetkille kahden kesken. Viettäkää aikaa toistenne seurassa ilman häiriötekijöitä ja keskittykää toistenne läsnäoloon. Voitte jakaa yhteisen hetken tähtitaivaan alla, katsellen tähtien loistoa, keskustellen syvistä ja merkityksellisistä aiheista tai vain keskittyä hetkeen ja olla lähekkäin. Pienet eleet, kuten kynttilänvalo tai romanttinen musiikki, voivat tehdä hetkestä vieläkin erityisemmän. Panostakaa erityisesti pieniin positiivisiin huomionosoituksiin, turvallisuuden luomiseen välillänne sekä kosketukseen.

 

Kesän odotus - rakkauden kukoistus ja yhteinen kasvu

 

Lomailu tuo tullessaan mahdollisuuden suhteen kasvuun. Keskittykää nauttimaan toistenne seurasta, luokaa tietoisesti uusia muistoja ja vahvistakaa sidettä välillänne viettämällä enemmän aikaa yhdessä. Muistakaa arvostaa toisianne ja osoittaa rakkautenne pienillä eleillä ja huomaavaisuuksilla. Kun jaatte kesän fiilistelyn ja enemmän hetkiä yhdessä, rakkaus ja läheisyys voivat kukoistaa entistä vahvemmin. Panostakaa yhteisiin pieniin hetkiin, antakaa toisillenne positiivista rohkaisua sekä pyrkikää aktiivisesti luomaan yhteisestä ajastanne lämminhenkistä, kasvattavaa ja rohkaisevaa arkea.

 

Parisuhdekesä tulossa? - Mitä siis tehdä kesällä treffeillä?


Kesä on täynnä odotuksia ja mahdollisuuksia, ja pariskuntana voitte tehdä siitä unohtumattoman yhdessä. Syventäkää suhdettanne keskustelemalla syvällisistä aiheista, tutustukaa toisiinne uusilla tavoilla ja nauttikaa toistenne seurasta täysin siemauksin kokeillen uutta. Rakkaus ja läheisyys voivat tehdä tästä kesästä unohtumattoman ja antaa runsaasti positiivista boostia loppuvuoteen. Yhdistelkää erilaisia ideoita ja sopikaa yhdessä treffipäiviä, jotta uudet treffi-ideat näkevät päivänvalon ja pääsette kerryttämään omaa kokemuspankkianne yhdessä.


Ihania treffihetkiä <3

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page