top of page

FAQ 

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset. Voit kysyä meiltä aina myös chatissa, sähköpostitse tai kyselylomakkeella, jos jokin asia jää askarruttamaan. 

 • Mikä Treffiboxi on?
  Treffiboxi on pariskunnille suunnattu treffi-iltojen, joka tuo valmiiksi suunnitellut treffit kotiin. Treffiboxi tarjoaa mahdollisuuden järjestää erilaisia treffejä, ilman mietinnän tuskaa. Tuotteistamme löytyy tekemistä eri tyyppisiin treffi-iltoihin ja keskusteluihin. Treffiboxi sopii kaikenlaisille pariskunnille iästä, sukupuolesta ja parisuhteen tyypistä riippumatta. Treffiboxin tarkoituksena on luoda positiivista tunnelmaa, läsnäoloa, toiminnallisuutta sekä keskustelua parisuhteisiin. Treffiboxin tuotteiden tarkemman tuoteselostuksen löydät kauppamme tuotesivulta. Klikkaamalla haluamaasi tuotetta ja voit tutustua lisää kyseisen tuotteen sisältöön. Jos jokin asia jää mietityttämään, niin laita meille chatissa tai lomakkeella viestiä.
 • Kenelle Treffiboxin tuotteet sopivat?
  Olemme pyrkineet rakentamaan kaikki tuotteemme niin, että ne sopisivat aivan kaikenlaisille pariskunnille. Tarkempia suosituksia ja sisällön löydät klikkaamalla tuotekuvia. Treffiboxin tuotteet soveltuvat hyvin itselle ja kumppanille, ystävälle tai esimerkiksi vihkiparille lahjaksi. Rakkaus kuuluu kaikille! Jos epäiröit ja haluat tietää lisää tuotesisällöistä, vastaamme kysymyksiin mielellämme chatissa, sometileillä sekä sähköpostilla. Voit valita itsellesi mieluisimman yhteydenottokanavan
 • Toimitus
  Toimitustavat vaihtelevat tuotteesta riippuen. Isommat kokonaisuudet kulkevat näppärästi postilla lähimpään postitoimipisteeseesi ja saat näistä tilauksista seurantakoodin sähköpostiisi. Postimaksu kuuluu hintaan, joten vältyt epämukavalta yllätykseltä ostoskorissasi. Pienet tuotteet kulkevat kirjepostina ja nämä toimitukset saapuvat suoraan omaan postilaatikkoon. Olemme pieni yritys ja logistiikkamme toimii pienimuotoisesti. Pyrimme toimittamaan kaikki toimitukset viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja Posti toimittaa paketit muutamassa arkipäivässä perille. Posti toimittaa tilauksesi lähimpään pakettiautomaattiin tai vaihtoehtoisesti Postin asiakaspalvelupisteelle. Pakettiautomaattien ollessa täynnä, posti vie tilauksen seuraavaan lähimpänä olevaan automaattiin. Suosittelemme seuraamaan pakettisi kulkua Oma Posti -sovelluksesta sekä lisäämään lähimmän postin pakettiautomaatin omiin asetuksiin Oma Posti -sovelluksessa. Huomioithan, että välillä postiautomaatit ovat täynnä, jolloin Posti automaattisesti ohjaa pakettisi seuraavaan lähimpänä olevaan vapaaseen automaattiin. Pienemmät Treffiboxit saat suoraan postiluukkuusi ja digitaaliset tuotteet saat heti maksutapahtuma jälkeen ladattua tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Treffiboxin toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää. Ole kuitenkin yhteydessä meihin, mikäli et ole saanut tuotettasi 7 arkipäivään. Huomioithan poikkeukset toimituksissa tuoteselosteessa sekä somessa. Instagram: @treffiboxi_official Facebook: @treffiboxi www.treffiboxi.fi info@treffiboxi.fi
 • Maksu ja palautukset
  Maksuvälittäjinämme toimii Stripe. Stripe on yksi maailman suurimpia maksunvälityspalveluja, joten voit olla huoleti tietojesi salassapidosta. Tietosuojamme on korkealla tasolla voit huoletta hoitaa maksusi verkkokaupassamme. Verkkokauppamme maksujärjestelmä noudattaa PCI DSS standardia , joka on korkein tietoturvastandardi luottokorttimaksuja hyväksyville yrityksille. Tällä hetkellä hyväksymme kaikki yleisimmät korttimaksut sekä Apple Pay -maksut. Emme vielä tällä hetkellä tarjoa verkkopankkien maksuvaihtoehtoa. Toimimme Tampereella. Waure Osk. Y-tunnus 3118654-9. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere. Toimimme tällä hetkellä ainoastaan verkossa sekä tapahtumissa. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus ostamallesi tuotteelle siitä päivästä, kun tavara on vastaanotettu. Muistathan, että tuote on palautuskelpoinen vain, mikäli tuote on avaamaton/käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja vahingoittumaton. Palautusoikeus raukeaa, mikäli tuotetta tai jotain sen osaa on käytetty. Treffiboxi toimittaa palautusohjeet ja palautuksen jälkeen palauttaa rahat tilille. Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on tarve palautukselle. Kerro meille minkä tuotteen haluat palauttaa. Paketin voi palauttaa lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin näppärästi helposti-koodilla. Palautusosoitteemme on Treffiboxi/Proakatemia Finlaysoninkuja 21 A 5 krs. 33210 Tampere. Kuulemme mielellään miksi emme vastanneet toiveitasi ostoksesi suhteen, jotta voimme jatkossa parantaa toimintaamme ja tuotteitamme. Tämä ei kuitenkaan ole missään nimessä pakollista.
 • Tilaukseni ei mene läpi?
  Muistathan tarkistaa, ettei maksun esteenä ole esimerkiksi kortillesi asetetut verkkokauppojen ostorajat tai muut oman maksukorttisi asetukset. Mikäli maksu on mennyt läpi, saat aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Treffiboxin tuotteita on saatavilla toistaiseksi hyvin rajallisia eriä, jotka voivat mennä hyvinkin nopeasti. Seuraa meitä somessa, jossa pidämme sinua ajantasalla saatavuudesta sekä uusista tuotteistamme! Mikäli tuotetta on saatavilla, mutta tilaus ei jostain syystä mene läpi, olethan meihin pikimmiten yhteydessä. Huolesi on meidän huolemme, joten olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit olla meihin yhteydessä "Ota yhteyttä" -sivun lomakkeen, info@treffiboxi.fi tai sosiaalisen median tilien kautta.
bottom of page