1784319418633552
top of page

Kokemuksia Treffiboxista

treffiboxi mini.png

"Me tykättiin molemmat! Oli oikeen kiva! Ja mies oli tosi innoissaan!"

Kokemuksia Treffiboxista

Treffiboxin asiakkaita

Te asiakkaat olette meille tärkeitä! Kuulemme mielellämme palautetta tuotteistamme sekä kokemuksia treffeistänne. Jaamme mielellämme asiakkaidemme kokemuksia myös muille, jotta voimme nostaa yhdessä parisuhteet ja treffit kukoistukseen!

Tässä muutamia palautteita, joita olemme teiltä saaneet palautteiden ja somekanaviemme kautta: 
 

"Moikka! Harvemmin tulee annettua palautetta ylipäätään, mutta nyt on ihan pakko tulla antamaan positiivista palautetta. Ollaan miehen kanssa ostettu nyt ladattavina versioina kerrontakortit ja treffi-ideakortit, ja on ollut siis aivan huippuja. Kerrontakortit pelasti meidän koronakaranteenin ja saatiin ihan huippuja keskusteluita aikaan. Plussaa ihan superisti siitä, että on noi ladattavat versiot, mitkä saa samantien käyttöön. 😍✨"

 

"Ihan mahtava tuote, jonka avulla treffejä ja yhteistä aikaa tulee vietettyä aiempaa enemmän."

"Tuote sai aikaan iloa, intoa ja herätti vanhoja tunteita mitkä oli unohtunut. Pisti ajattelemaan mihin toisessa rakastui, suhteen alku aikojen ihastuksen tunne tuli. Itkimme yhdessä mihin olemme päässeet ja kuinka paljon kaikkea ihanaa olemme saavuttaneet.


"Nerokkaasti rakennettu kokonaisuus! Kortit olivat meidän ehdoton lemppari! Kortit johdatteli hyvin keskusteluun. Pääsi syvemmälle erilaisiin aiheisiin, mistä ehkä tulee arjessa keskusteltua, mutta ei niin syvällisesti pohtien."

"Tosi kiva saada vähän erilaista keskustelua kumppanin kanssa sekä kivoja ideoita tekemisellekkin! Varsinkin kun ollut super pitkään jo suhteessa niin superia saada uusia kysymyksiä mitä pohtia!"

 

"Toisen ihmisen merkitystä elämässä ei koskaan voi kertoa liikaa, Treffiboksi oli mahtava tapa tuoda arkeen pieniä tekoja näyttääkseen rakkautta ja arvostusta toista kohtaan. Pieniä tekoja, jotka tahtovat muuten unohtua, mutta niitä ei ole koskaan liikaa."

"Me puhutaan paljon, mutta saatiin mahtava keskustelu korteilla aikaan 🥰”

 

"Me tykättiin molemmat! Oli oikeen kiva! Ja mies oli tosi innoissaan!"

 

"Kiitos kun olette ajatelleet kaikkea. Nykyään puhelimet ja some vie niin paljon, että aikaa jää vähän. Tällä boxilla saa paljon yhteistä tekemistä ja varmasti rakkauden roihahtamaan taas lisää!!"

 

"Tosi kiva saada vähän erilaista keskustelua kumppanin kanssa sekä kivoja ideoita tekemisellekkin! Varsinkin kun ollut super pitkään jo suhteessa, niin superia saada uusia kysymyksiä mitä pohtia!"

Voitte laittaa meille palautetta tulemaan sosiaalisen median tileillämme sekä yhteystietolomakkeen kautta.

#parisuhteetparemmaksi #treffiboxi #kerrotoiselle #parisuhde #treffit #couplegoals

Hyppää somekanaviimme kurkkaamaan lisää asiakkaidemme kokemuksista.

bottom of page