top of page

Treffiboxin tarina

Treffiboxin idea syntyi yrittäjyyttä ja tiimijohtamista opiskelevan porukan kesken syksyllä 2020 Tampereella kahvipöydän ääressä koulutöitä pohtiessa. Opiskeluiden ja kiireisen arjen keskellä istahdimme yhdessä miettimään maailman menoa, jossa media uutisoi koronan vaikutuksista parisuhteisiin ja olimme havainneet muutoksia myös omissa ihmissuhteissamme muuttuneen maailmantilanteen myötä. Meillä heräsi ajatus ja aito halu piristää parisuhteita kiireisen arjen keskellä. Ihmisten auttaminen on meille henkilökohtaisesti hyvin tärkeä arvo. Treffiboxi kasvoi moninaisen tiimin ympäröimänä ja lopulta jäi omana pienenä sydänkäpysenään pienen tiimin hellään huomaan. 

Halusimme tarjota tuotteita ja palveluita, joista ihmiset aidosti kokisivat saavansa iloa ja täysin uuden elämyksen parisuhteeseensa helposti ja vaivattomasti. Tästä syntyi Treffiboxi ja Treffiboxin ensimmäiset tuotteet.

Mitä Treffiboxi tekee nyt?

Treffiboxi on Tamperelainen pienyritys, joka haluaa tarjoata mahdollisuuden parantaa vuorovaikutusta parisuhteessa uusilla, mutta myös hyväksi todetuilla tutuilla tavoilla.

 

Tarkoituksenamme on lähentää ihmisiä positiivisen vuorovaikutuksen ja toiminnan kautta sekä muistuttaa siitä, mitkä asiat elämässä oikeasti ovat tärkeitä.

 

Ihmiset kaipaavat enemmän positiivista keskustelua, enemmän yhteistä aikaa ja enemmän aitoa läsnäoloa parisuhteessa, mutta välillä ne toiveet ja tarpeet vaativat muistuttelua kiireisen arjen keskellä.

 

Loimme tuoteperheen, joka olisi helposti ja nopeasti saatavilla, ilman mietinnän tuskaa siitä, mitä treffeillä voisi tehdä tai miten kumppanin voisi yllättää. Täydellisten treffien suunnittelu saattaa vaatia aikaa ja vaivaa ja välillä ei yksinkertaisesti tule mieleen uusia tapoja viettää treffejä tai yllättää kumppania.

 

Me haluamme tarjota pariskunnille enemmän aikaa yhteisiin hetkiin, helpottamalla treffien suunnittelua ja tarjoamalla valmiiksi mietityt tuotteet täydellisille treffi-illoille. Tuotteemme ja tuoteperheemme kehittyvät jatkuvasti. Pyrimme keräämään palautetta tuotteistamme sekä palveluistamme, jotta voisimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Maailma muuttuu ja mekin haluamme muuttua, kohti parempia tuotteita ja parempia yhteisiä hetkiä.

Viimeisimpänä kuuntelimme sinkkujen ja deittailijoiden toiveita ja halusimme tarjota myös heille jotakin.

 

Kiitos, kun olet lähtenyt seuraamaan matkaamme kohti unohtumattomia treffihetkiä.

 

Treffit, jotka eivät unohdu.

Team Treffiboxi

Treffiboxin omistaja

Nea

Ideanikkari, huumorin ja leikkisyyden kannattaja sekä toiminnan ihminen. Nainen Treffiboxin takana.

hehku

Treffiboxin arvoista hehku tarkoittaa lämpöä, läheisyyttä, ja positiivista vibaa. Aito hehku välittyy meistä ulospäin. Uudet kokemukset yhdessä saavat lemmen hehkumaan, ellei jopa kipinöimään? Meille hehku tarkoittaa myös hehkua tekemiseen. Me hehkumme, kun saamme auttaa asiakkaitamme ja voimme tarjota uusia mielenkiitoisia tuotteita parisuhdemarkkinoille.​

#hehku
#läheisyys

pilke

Me arvostamme pilkettä silmäkulmassa. Hauskuus ja yllätykset kuuluvat myös aikuisille! Huumori, ilo ja luovuus ovat elämän parhaita mausteita, joita ilman elämä näyttäisi hieman harmaammalta, joten miksi emme ylläpitäisi näitä ominaisuuksia. Mikä piristääkään yhtä paljon kuin arjen pienet yllätykset ja naurunpyrähdykset?​ Luovuudella ja pilkkeellä silmäkulmassa, tuotteillamme voi olla aina yhä enemmän annettavaa.

#ilo
#nauru
#pilke

yhteys

Meille yhteys merkitsee välittämistä, auttamista, vuorovaikutusta ja toisten huomioimista. Olemme sitä mieltä, että pienet sanat ja teot ovat niitä, joilla oikeasti on väliä ja jotka luovat suuria merkityksiä.

#läsnäolo
#keskustelu
#parisuhde
#yhteys

bottom of page