top of page

Tervetuloa kauppaan!

Oletko etsimässä uusia treffi-ideoita, haluaisitko piristystä parisuhteeseen tai etsitkö häälahjaa?

 

Meiltä löydät inspiroivia, innostavia ja lämminhenkisiä tuotteita parisuhteeseen ja deittailuun.

 

Klikkaa tuotetta ja tutustu tarkemmin sisältöön. Jos mietit, että mikä tuote sopisi tarpeeseesi parhaiten, voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Lahjakorttimme löydät täältä.

 

Ilmainen toimitus kaikissa tuotteissa

MITÄ TREFFIBOXI TARJOAA?

Verkkokaupastamme löydät tuotteita sekä parisuhteeseen että sinkkuelämään. Tuotteemme ovat rakennettu soveltumaan monenlaisille pariskunnille sekä kumppania etsiville. Kehitämme uusia tuotteita jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita, joten jos sinulla on mielessäsi tuote tai palvelu, josta olisi sinulle iloa - ole ihmeessä meihin yhteydessä, niin keksitään jotakin kivaa! 

 

Valittavanasi on sekä heti käyttöön otettavia digitaalisia tuotteita että fyysisiä parisuhdekortteja sekä Treffiboxi, josta löytyy sekä keskustelukortit että kirja.

 

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia treffi-ideoita, parisuhteen keskustelukortteja, kortteja ensitreffeille sekä itsensä kehittämisen työkaluja. Treffiboxin tuotteet soveltuvat hyvin myös lahjaksi.

 

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme tuotesivuilta sekä blogissamme, josta löydät mukavia parisuhdevinkkejä tuotteidemme sisältämien vinkkien lisäksi.

 

Löydät videoita sekä tuote-esittelyitä myös Treffiboxin Instagramista sekä TikTokista.

POSTITUSLISTA

Haluatko kuulla ensimmäisenä tarjouksista, uusista tuotteista ja blogipostauksista? Liity postituslistallemme!

Kiitos, kun liityit!

bottom of page