top of page

TOIMITUS-JA MAKSUEHDOT

Verkkokaupan toimitus- ja maksuehdot 

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot, joilla toimitamme sinulle tuotteita, jotka ovat esillä verkkokaupassamme Treffiboxin verkko-osoitteessa www.treffiboxi.fi. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat tuotteita verkkokaupastamme. Tilaamalla tuotteitamme verkkokaupastamme hyväksyt nämä ehdot. Mikäli hyväksyt nämä ehdot, klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi. 

 

Tietoja meistä

 

www.treffiboxi.fi on Internetsivusto, jota hallinnoi Treffiboxi. (me). Y-tunnus 3314074-7 ja toimimme Tampereella. Maksupalvelukumppanina toimii Stripe. 

 

Palvelun saatavuus

 

Tuotteemme on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille. Emme voi valitettavasti hyväksyä tilauksia, joissa toimitus olisi Suomen ulkopuolelle. 

 

Asiakkaan kelpoisuus

 

Tilaamalla Treffiboxin kaupasta vahvistat, että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa. 

 

Sopimuksen syntyminen

 

 1. Sopimus syntyy, kun vahvistat tilauksesi osoitteessa www.treffiboxi.fi, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun hyväksytysti ja olet saanut tilausvahvistuksen.

 2. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteen hinta verkkokaupassa oli ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. 

 3. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

 

Mikäli et jostain syystä ole saanut tilausvahvistusta vuorokauden sisällä tilauksestasi, ota yhteyttä sähköpostitse info@treffiboxi.fi

 

 

Maksutavat

 

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Stripe maksupalvelut sekä Klarna.

Maksupalveluntarjoalla Stripe:llä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä verkkopankkimaksut, joista tietoa löydät täältä.

 

Maksupalveluntarjoaja:

 

Stripe
510 Townsend Street
San Francisco, CA 94103, USA
Attention: Stripe Legal

 

www.stripe.com

Klarna

 

tietosuojaselosteen löydät täältä: 

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/privacy

 

 

Toimitustavat

 

Toimitamme Treffiboxin Postin Helposti-lähetyksenä lähimpään postiautomaattiin tai Postin asiakaspalvelupisteelle sekä kirjeposteina suoraan omaan postiluukkuusi.

 

Toimituskulut:

Toimitusmaa

Toimitusmaksu

Suomi / Postipaketti

0,00 €

Toimituksen seuranta

 

Pystyt seuraamaan Helposti -toimitusta Oma Posti sovelluksella ja saat noutoilmoituksen tekstiviestinä sekä sähköpostilla. Kirjepostin saapumista et valitettavasti voi seurata sovelluksella. Muistathan päivittää oman lähimmän noutopisteesi Oma Posti sovellukseen ennen tuotteiden tilaamista. 

Kuluttajan palautusoikeus

 1. Mikäli ostat kuluttajana, on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä vastaanotettuasi fyysisen tuotteen. Voit tällöin palauttaa avaamattoman tuotteen käyttäen postin asiakaspalautuspalvelua. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä info@treffiboxi.fi saadaksesi vahvistuksen palautuksesta. Kaupan perumisen syytä ei tarvitse perustella. Oikeus koskee myös alennushintaisia tuotteita. Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön.

 2. Tuotteet palautetaan Treffiboxille postitse. Treffiboxi vastaa palautuksesta syntyvien kustannusten. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

 3. Mikäli haluat varmistaa, että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen. Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 50 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

 4. Palautusoikeus koskee ainoastaan koko tilattua tuotekokonaisuutta, ei yksittäisiä tuotteita.

 5. Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut tiedon palautuksen vastaanottamisesta Treffiboxilta.

 6. Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti.

 

Tuotteiden toimitusaika

 

Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään viipymättä, kuitenkin viimeistään 3 päivän sisällä tilauksesta. Mikäli toimituksessa on viivästystä, pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän.

 

Tuotteiden hinta

 

 1. Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe, joka on myös asiakkaalle ilmeinen. 

 2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena, kun on kunkin tuotteen osalta ilmoitettu. 

 3. Tuotteiden hinnat sisältävät lähetyskulut, ellei ylimääräistä toimistuskulua ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.

 4. Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se, mikä sillä oli ostohetkellä, ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä. 

 

Vastuumme

 

 1. Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

 2. Mikäli jokin tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteen hintaan, ellei voimassa oleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta. 

 3. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista. 

 4. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä, jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista, jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä. 

 

Ehtojen muuttaminen

 

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja, kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

 

Riitaisuudet

 

 1. Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa. 

 2. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

bottom of page