top of page
100+ kysymystä ensitreffeille -kortit

100+ kysymystä ensitreffeille I Tutustumiskortit

100+ kysymystä ensitreffeille tutustumiskortit - Digitaaliset ensitreffien keskustelukortit heti käyttöön!

 

Mitä kysyä ensitreffeillä?

 

Mitä kysyä ensitreffeillä? 100+ kysymystä ensitreffeille tutustumiskortit tarjoavat helpon tavan tutustua uusiin ihmisiin ja deittailla ilman painetta keskustelunaiheista. Digitaaliset ensitreffikortit tarjoavat modernin ja hauskan tavan tutustua treffikumppaniin helposti ja hyvässä hengessä, jolloin hiljaisista hetkistä ei tarvitse huolestua.

 

Korttien avulla voitte rauhassa tutustua toisiinne ja saada käsityksen siitä, olisiko tässä jutussa potentiaalia! Enää ei tarvitse miettiä, mitä kysyä treffeillä, sillä kaikki on valmiiksi mietittynä ja voitte keskittyä toistenne seuraan ja tutustumiseen.

 

Treffien sisältö käden ulottuvilla! Hyppää deittailun uuteen aikakauteen! Digitaaliset ensitreffikortit toimivat piristävänä tapana tuoda jotakin extraa ensitapaamisiin. Unohda hiljaiset hetket, iänikuiset peruskysymykset ja mietinnän tuska – nyt voit napata parhaimmat kysymykset esiin aina, kun niitä tarvitaan!

 

Tärkeimmät tiedot yhdellä vilkaisulla: Digitaaliset ensitreffikortit tekevät tärkeiden keskusteluaiheiden jakamisesta helppoa. Pääsette jakamaan ajatuksianne lyhyesti muun muassa harrastuksista, kiinnostuksen kohteista, arvoista ja toimintatavoista sekä tietenkin muista yksityiskohdista, joita haluatte toisillenne jakaa.

 

Mitä kortit sisältävät ja miten niitä käytetään:

 • Saat käyttöösi yli 100 kysymystä helpoista ja hauskoista kysymyksistä yhä syventyviin arvomaailman kysymyksiin, joilla selvitätte toistenne persoonallisuuden piirteitä, intohimoja ja tulevaisuuden haaveita yhdessä keskustellen.
 • Kortteja voi käydä läpi kevyemmistä kysymyksistä syvällisiin tai voitte haastaa toisianne haluamillanne kysymyksillä eri kategorioista. Pelityyli on vapaa ja voitte treffien edetessä siirtyä haastavampiin kysymyksiin, mikäli siltä tuntuu.
 • Kortit ladataan omalle laitteelle, joten ne ovat aina mukanasi, milloin niitä ikinä tarvitsetkaan. Näitä kortteja voit hyödyntää myös ystäviesi kanssa yhteisissä illanistujaisissa tai kumppanin kanssa kevyempänä aktiviteettina treffeille!

 

Digitaaliset ensitreffikortit ovat avain mielenkiintoisiin ja merkityksellisiin ensikohtaamisiin uusien ihmisten kanssa. Aloita matka kohti uusia suhteita tänään digitaalisten ensitreffikorttien avulla!

 

Valmiina tutustumaan uusiin ihmisiin syvemmin? Nappaa kortit talteen ja valmistaudu jännittäviin kohtaamisiin! Mukavia treffejä! 

 • Lisätietoa

  Voit ladata nämä digitaaliset maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen tilausvahvistuksesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

  Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

  Huomioithan, että tällä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä se toimitetaan heti tilauksen yhteydessä.

 • Lahjaksi?

  Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

15,90 €Hinta
ALV Sisällytetty
bottom of page