top of page
intiimihetkiäkortit kansikuva

Intiimihetkiä I Digitaaliset seksuaaliterveyskortit

Seksuaalista hyvinvointia suhteeseen: Oivalluksia, iloa ja inspiroivaa puhetta seksistä ja seksuaalisuudesta seksuaaliterveyskorttien avulla!

 

Haluaisitteko tuoda uutta säpinää ja kipinää suhteeseenne sekä nostaa intiimit hetket arkeen vahvemmin mukaan? Haluaisitteko oppia keskustelemaan seksistä ja seksuaalisuudesta avoimesti ja oppia toisistanne uutta inspiroivien tehtävien avulla?

 

Nämä kortit eivät vain avaa ovea uusiin intiimiyden ulottuvuuksiin, vaan ne myös tekevät siitä hauskaa, inspiroivaa sekä opettavaista! Unohtakaa tylsät rutiinit, nyt mennään villimmin ja vapaammin!

 

Intiimihetkiä -kortit tarjoavat vinkkejä ja tukea keskusteluihin sekä tehtäviä, jotka laittavat sydämenne sykkimään ja poskenne punoittamaan.

 

Mitä saatte Intiimihetkiä -korteista?

 

Kommunikaation kehittäminen: Olette yhdessä, täynnä energiaa ja halukkaita kokeilemaan jotain uutta, mutta pohditte vielä, että miten? Intiimihetkiä -kortit ovat kuin suhteenne henkinen personal trainer, joka ohjaa teitä kohti kuumempia ja kiihkeämpiä hetkiä sekä rohkeampia keskusteluita.

Helppous: Intiimihetkiä -kortit ovat heti valmiita käyttöön ja pysyvät mukananne aina ladattuanne kortit omalle mobiililaitteelle.

Hauskuus: Seksistä ja seksuaalisuudesta keskustelemisen ei tarvitse olla vaikeaa tai totista! Rennot, räväkät ja aidosti uusia virikkeitä ja ideoita tuovat kortit luovat teille hyvän startin intiimihetkien kehittämiseksi.

Inspiraatio: Uusia ideoita ja ajatuksia ei voi koskaan olla liikaa! Vaikka nämä kortit sisältävät runsaasti uusia ideoita, tehtäviä sekä kysymyksiä, voi niistä syntyä uusia arkisia ja yllättäviä tilanteita teidän ansiostanne.

 

Tämä kokonaisuus on luotu yhdessä seksologi Reeta Rautavirran kanssa, joka tapaa vastaanotollaan seksuaalisuuttaan pohtivia tai sen kanssa kamppailevia asiakkaita. Seksuaaliterapiassa jutellaan mm. nautinnon löytämisestä, fantasioiden toteuttamisesta, oman kehon arvostamisesta, kommunikoinnista, rajojen tunnistamisesta ja erilaisista suhdemuodoista.

 

Reetan kommentti:

 

‘’Ylivoimaisesti kysytyimmät kysymykset vastaanotollani liittyvät seksistä puhumiseen ja omien toiveiden tunnistamiseen. Aihe koetaan kiusalliseksi tai muuten hankalaksi. Pelätään myös, että fantasioista puhuminen loukkaa kumppania tai johtaa riitoihin. Luotiin tämä korttipakka, jotta seksistä puhuminen olisi helpompaa, rennompaa ja hauskempaa! Näillä kysymyksillä ja tehtävillä opitte paljon itsestänne ja toisistanne.’’

 

Kommentteja Intiimihetkiä -korteista asiakkailtamme:

 

”Erityisesti tehtäväkortit oli tosi hauskoja ja seksikkäitä ja myös matalalla kynnyksellä toteutettavissa. Kysymyskorteissa tuli esiin toiveita, mitä ei ollut koskaan ajatellut, että kumppani ehkä haluaisi, koska ei ehkä tullut vaan mieleen kysyä. Korttipakan myötä meidän seksielämä on muuttunut avoimemmaksi, ja uskalletaan molemmat pyytää läheisyyttä. Siitä on tullut myös spontaanimpaa, ja meidän molempien lemppari on tehtäväkorttien Sexting. Välillä tekstareitten lähettäminen muuttuu roolileikiksi, joka jatkuu sitten kotona.” Sara 32 v

 

Nokkela keskustelun aloittaja syventämään yhteyttä ja tutustumaan paremmin tapailukumppanin kanssa, loistava lisä siivittämään treffi-iltaa!" Laura 30 v

 

"Kortit toimivat kekseliäinä keskustelun avaajina suhteessa, sain uusia näkökulmia ja ajatuksia niin itsestäni ja kumppanini toiveista sekä ajatusmaailmasta!" Nelli 28 v

 

”Korttien avulla oli hauskaa ja helppoa aloittaa keskustelu seksiin liittyvistä asioista kumppanin kanssa! Korteissa on kivasti syvällisempiä sekä vähän keveämpiä teemoja. Tehtäväkortit ovat ihan täydellisiä vaikkapa ihan perus koti-iltaan kumppanin kanssa, jos haluaa spice things up tai ylipäätään keksiä jotain kivaa tehtävää kotiin.” Ellen 29 v

 

Miten kortteja käytetään?

 

Korttien ensimmäinen osio rakentuu kysymyskorteista, jotka johdattelevat teidät keskusteluiden ääreen kevyistä ja hauskoista kysymyksistä, kohti syvällisempiä sekä pohdintaa vaativia teemoja. Edetkää korteissa omaan tahtiinne, valikoikaa teille sopivat keskustelunaiheet ja vapauttakaa sanaiset lukkonne.

 

Vinkkinä teille:

 • Oppikaa ja inspiroitukaa
 • Antakaa tilaa uusille ajatuksille ja ideoille.
 • Rohkaistukaa sanoittamaan omat tarpeenne ja toiveenne ääneen.
 • Viekää tehtävien anti konkretian tasolle ja

  kokeilkaa rohkeasti uutta.

 

Korttien toinen osio koostuu 15 tehtävästä, joiden kautta pääsette tutustumaan toisiinne lähemmin ja kokeilemaan uusia ideoita. Kokeilkaa tehtäviä rohkeasti, mutta toistenne rajoja ja toiveita kunnioittaen.

 

Korttien viimeisestä osiosta löydätte jokaiselle vuoden kuukaudelle erilaisia seksuaalisuuden teemoja. Teemojen tarkoituksena on tuoda esiin tärkeitä seksuaalisen hyvinvoinnin osa-alueita, joihin pystytte syventymään ohjatusti kuukausitasolla. Teidän tärkein tehtävänne on muistaa kuukauden teema, johon aiotte panostaa tulevan kuukauden ajan. Voitte hyödyntää aikaisempien osioiden kysymys- ja tehtäväkortteja teemojen tukena ideoidessanne uutta ja kehittäessänne teemojen mukaisia osa- alueita suhteessanne. Viekää seksuaalinen hyvinvointi uudelle tasolle näiden 12 vinkin avulla!

 • Lisätietoja

  Voit ladata nämä digitaaliset maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen maksusuorituksen jälkeen selaimesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

  Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

  Huomioithan, että tällä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä se toimitetaan heti tilauksen yhteydessä.

 • Lahjaksi?

  Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

14,90 €Hinta
ALV Sisällytetty
bottom of page