top of page
Parisuhteen keskustelukortit & treffi-ideakortit
 • Parisuhteen keskustelukortit & treffi-ideakortit

  Suositut Juttutuokio- ja Treffi-ideakortit ovat yhdistyneet fyysiseksi tuotteeksi! 100 korttia, joista riittää treffivinkkejä, juteltavaa ja tekemistä vielä pitkään!

   

  Pakka sisältää 50 kappaletta Juttutuokio -kortteja sekä 50 kappaletta treffi-idea -kortteja. Kurkataanpa mitä kortit pitävät sisällään:

   

  Juttuotuokio keskustelukortit sisältävät positiivisia ja parisuhdetta vahvistavia keskustelunaiheita. Keskustelukortit sisältävät myös avoimia kysymyksiä. Kysymyskortit saavat pohtimaan omia tarpeita, ajatuksia ja toiveita ääneen yhdessä kumppanin kanssa. Pääsette keskustelemaan yhä monipuolisemmin ja rakentavalla tavalla parisuhteenne tilasta ja siitä, kuinka voisitte kehittää siitä yhä paremman, askel kerrallaan. Näin voitte kehittää itseänne sekä suhdettanne vahvemmaksi ja avoimemmaksi.  

   

  Treffi-ideakortit sisältävät treffi-ideoita laidasta laitaan sekä kotiin että kodin ulkopuolelle. Tehtävät sisältävät hemmottelua, aktiviteetteja, haasteita, rentoutumista yhdessä sekä ideoita herkutteluhetkiin. Tehtävistä löytyy monipuolisesti perinteikkäämpiä sekä "ei niin perinteisiä" -treffi-ideoita, joita ei varmasti ette varmasti ole aiemmin aikaisemmin testanneet. 

   

  • Tämä tuote toimii hyvänä jatko-osana myös TREFFIBOXI -tuotteen tilanneille
  • Tuote sopii myös kaveripariskuntien kanssa läpikäytäväksi yhdessä keskustellen
  • Jos olette vasta tavanneet tai suhteen aivan alkuvaiheessa, suosittelemme ensimmäiseksi tuotteeksi 100+ kysymystä ensitreffeille tuotettamme

   

  Tämä Treffiboxi Miniksikin kutsuttu tuote on suunnattu pariskunnille, jotka kaipaavat yhteiseltä ajalta enemmän ja haluavat panostaa läsnäoloon sekä pitää hauskaa yhdessä uudenlaisten treffihetkien parissa. Kortit ovat monikäyttöiset ja niitä voi hyödyntää arjessa yksittäisinä kortteina, pelinomaisesti järjestyksessä yksi kortti kerrallaan läpikäyden tai muutamia kortteja silloin tällöin arjessa pakasta nostaen.

   

  Lue lisää ideoita ja vinkkejä, miten kortteja voi hyödyntää myös blogistamme.

   

  Asiakkailta kuultua:

   

  "Nää kortit johdatteli hyvin syvällisiin keskusteluihin ja niiden avulla päästiin myös täysin uusien, myös korttien ulkopuolisiin keskusteluihin kiinni"

  "Kortteihin voi aina palata fiiliksen mukaan oli treffi-ilta, normaali arki-ilta tai joku spesiaali tapahtuma."

  "Juttutuokio herätteli kyllä kivojen keskusteluiden äärelle. Meillä vierähti illallisen ääressä korttien kera useampi tunti!"

  "Hauskoja treffi-ideoita, jos itsellä meinaa pää lyödä tyhjää."

  "Onneksi nämä sisälsivät muitakin ideoita, kuin ne iänikuiset, menkää ravintolaan ja kahville..Kiitos! Tykättiin, naurettiin ja halailtiin :)"

  • Toimitus

   Tuote saapuu kotiisi kirjepostina 7-14 arkipäivän sisällä tilauksesta. 

  • Lahjaksi?

   Tuote soveltuu erinomaisesti lahjaksi. Muista vain laittaa toimitusosoitteeksi lahjansaajan tiedot, mikäli haluat toimittaa lahjan suoraan saajalle. 

  29,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty |
  bottom of page