top of page
Juttutuokio | Digitaaliset parisuhteen keskustelukortit
 • Juttutuokio | Digitaaliset parisuhteen keskustelukortit

  Juttutuokio - Digitaaliset parisuhteen keskustelukortit

   

  Koska viimeksi olette istuneet alas keskustelemaan esimerkiksi siitä, että millaiset kehut voisivat erityisesti tuoda positiivisuutta arkeen tai miten kumppanisi kuvailee sinua ystävilleen?

   

  Treffiboxi haluaa helpottaa parisuhteiden piristämistä ja treffien ideointia entisestään. Olemme kehitelleet teille heti ja helposti käyttöön otettavat parisuhteen keskustelukortit!

   

  Nyt päästään sukeltamaan parisuhteessa syvemmälle, mutta ei kannata jännittää! Korttien on aina tarkoitus tuoda iloa ja hyvää mieltä. Parisuhteen tärkeistä asioista on hyvä keskustella, vaikka se tuntuisikin välillä haastavalta tai arkipäiväiseltä.

   

  Tuote sisältää yli 50 kappaletta keskustelua avaavaa kysymystä pariskunnalle. Mukana on hauskoja ja syvällisiä parisuhdekysymyksiä, joita voi hyödyntää pelinomaisesti tai vaikkapa kortti päivässä periaattella.

   

  Parisuhdekorttien teemat

   

  Näissä parisuhteen keskustelukorteisssa teemoina ovat muunmuassa:

   

  • henkilökohtaiset tarpeet ja unelmat
  • nykyhetki ja tulevaisuuden unelmat
  • kehuminen
  • positiivisten tunteiden esilletuominen
  • avoimet, itse täydennettävät lauseet

   

  Sisältö on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat parantaa vuorovaikutustaan ja suhdettaan keskustelemalla syvemmin suhteestaan. Korteista voi saada aikaan hauskoja sekä syvällisiä keskusteluita, it’s up to you!

   

  Pitkään parisuhteessa olleille pareille korteista voi löytyä tuttuja aiheita, mutta ne ovat silti sovellettavissa kaiken ikäisille ja kaikenlaisille pariskunnille.

   

  Sisältöä voi hyödyntää treffeillä tai arjen tiimellyksessä. Sisältöä on aina mahdollista muokata omaan suhteeseen sopivammaksi soveltamalla kysymyksiä ja ideoimalla lisäkysymyksiä olemassa olevien lisäksi. Käydyistä keskusteluista voidaan kirjoittaa esimerkiksi yhteistä päiväkirjaa, Parisuhteen tehtäväkirjaa tai hyödyntää korttien sisältöä keskustelua tukemaan, mikäli tunteista puhuminen tuntuu haastavalta.

   

  Parisuhteen keskustelukorteista löytyy avoimia kysymyksiä, jotta jokainen pääsee syventymään myös omaan ajatteluun ja sen kehittämiseen.

   

  Jos haluatte täydentää treffikokemuksianne uusilla aktiviteeteilla, meillä on toiminnan tyypeille tarjolla myös treffi-ideakortit.

   

  Osta nämä parisuhteen keskustelukortit nyt ja pääsette kysymysten äärelle samantien!

  • Lisätietoja

   Voit ladata nämä digitaaliset kortit maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen tilausvahvistuksesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

   Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

   Huomioithan, että tällä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä se toimitetaan heti tilauksen yhteydessä.

  • Lahjaksi?

   Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

  14,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty
  bottom of page