top of page
Juttutuokio
 • Juttutuokio | Digitaaliset parisuhteen keskustelukortit

  Juttutuokio - Digitaaliset parisuhteen keskustelukortit ovat täällä!

   

  Kaipaatteko uusia tapoja vahvistaa parisuhdettanne ja luoda merkityksellisiä hetkiä yhdessä? Keskustelukortteja on helppo käyttää, ja ne tarjoavat inspiroivia kysymyksiä pariskunnille, jotka haluavat syventää yhteyttään ja oppia ymmärtämään toisiansa entistä paremmin, positiivisessa ja rakentavassa hengessä. 

   

  Korttien on tarkoituksena tuoda iloa ja hyvää mieltä suhteeseenne, antaa pohja suhteen kehittämiselle sekä avoimuudelle.

   

  Nämä kortit sopivat pariskunnille, jotka haluavat:

  • Keskustella syvemmin suhteesta rakentavalla tavalla
  • Oppia tuntemaan toisiaan paremmin, voidakseen paremmin parisuhteessa
  • Haluavat keskusteluilleen tukea ja inspiraatiota
  • Syventää suhdettaan avoimella kommunikaatiolla
  • Haluavat luoda turvallisia ja lämminhenkisiä yhteisiä hetkiä arkeen
  • Innostua uusista ideoista ja luoda uusia yhteisiä toimintatapoja parisuhteeseen

   

  Tuote sisältää: yli 50 kappaletta keskustelua avaavaa kysymystä pariskunnalle. Mukana on hauskoja sekä syvällisiä parisuhdekysymyksiä, joita voi hyödyntää esimerkiksi pelinomaisesti käymällä kortti kerrallaan läpi keskustellen tai esimerkiksi kortti päivässä periaattella. Voitte sopia juuri teille sopivan tavan hyödyntää kortteja arjessanne.

   

  Parisuhdekorttien teemat

   

  Näissä parisuhteen keskustelukorteisssa teemoina ovat muunmuassa:

   

  • Henkilökohtaiset tarpeet ja unelmat
  • Nykyhetki ja tulevaisuuden unelmat
  • Kehuminen
  • Positiivisten tunteiden esiin tuominen
  • Avoimet, itse täydennettävät lauseet, jotka vaativat omaa pohdintaa ja syventymistä keskusteluihin

   

  Sisältö on suunnattu suhteessa oleville, jotka haluavat parantaa vuorovaikutustaan keskustelemalla syvemmin suhteestaan. Korteista voi saada aikaan hauskoja sekä syvällisiä keskusteluita, it’s up to you!

   

  Kaikki kortit ovat pyritty rakentamaan niin, että ne rakentavat pohjan positiiviselle ja lämminhenkiselle vuorovaikutukselle.

   

  Pitkään parisuhteessa olleille pareille korteista voi löytyä tuttuja aiheita, mutta ne ovat silti sovellettavissa ja jatkojalostettavissa monipuolisesti erilaisiin suhteisiin.

   

  Sisältöä voi hyödyntää treffeillä tai arjen tiimellyksessä. Sisältöä on aina mahdollista muokata omaan suhteeseen sopivammaksi soveltamalla kysymyksiä ja ideoimalla lisäkysymyksiä olemassa olevien lisäksi. Käydyistä keskusteluista voidaan kirjoittaa myös yhteistä päiväkirjaa, jolloin muistot säilyvät ja voitte aina palata keskusteluiden ääreen yhä uudelleen.

   

  Parisuhteen keskustelukorteista löytyy avoimia kysymyksiä, jotta jokainen pääsee syventymään myös omaan ajatteluun ja sen kehittämiseen.

   

  Mukavia keskustelevia treffihetkiä!

   

  Asiakkaiden kokemuksia:

   

  "Nää kortit johdatteli hyvin syvällisiin keskusteluihin ja niiden avulla päästiin myös täysin uusien, myös korttien ulkopuolisiin keskusteluihin kiinni"

  "Kortteihin voi aina palata fiiliksen mukaan oli treffi-ilta, normaali arki-ilta tai joku spesiaali tapahtuma."

  "Juttutuokio herätteli kyllä kivojen keskusteluiden äärelle. Meillä vierähti illallisen ääressä korttien kera useampi tunti!"

   

  Jos kaipaatte enemmän tekemistä ja aktiviteetti ideoita treffeille, niin kurkatkaa ihmeessä myös treffi-ideakortit!

   

  Blogistamme löytää lisää ideoita ja vinkkejä sekä korttien erilaisiin käyttötapoihin että lisävinkkejä suhteen kehittämiseen. 

   

  Mukavia treffihetkiä!

  • Lisätietoja

   Voit ladata nämä digitaaliset kortit maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen tilausvahvistuksesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

   Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

   Huomioithan, että tällä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä se toimitetaan heti tilauksen yhteydessä.

  • Lahjaksi?

   Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

  14,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty
  bottom of page