top of page
Sinkkusessio
 • Sinkkusessio I Itsetuntemus ja sinkkuelämä

  Hei sinkkuihminen!

   

  Haluaisitko

  • ymmärtää paremmin itseäsi ja muita?
  • tehdä uusia oivalluksia itsestäsi ja toimintamalleistasi?
  • kehittyä, jotta löydät sen mitä todellisuudessa tarvitset?
  • parantaa itseluottamustasi ja rohkeuttasi?

   

   

  Jos etsit tapaa syventää suhdetta itseesi ja tutustua paremmin omaan persoonaasi tai haluat löytää elämääsi omanarvontunnetta, tasapainoa ja parantaa itsetuntemustasi, tässä on sinulle työkalu tätä matkaa tukemaan. Itsetuntemus on kovaa valuuttaa parisuhdetta etsiessä, mikäli sellaisen etsiminen on sinulle ajankohtaista.

   

  Edessäsi on tuote, jonka kanssa voit viettää diippejä hetkiä itsesi kanssa. Tämän tuotteen avulla saat uusia näkökulmia deittailuusi, boostaat omia supervoimiasi ja ehkä tulevan kumppanin etsiminen saattaa sitä myötä myös helpottaa.

   

  Treffiboxin Sinkkusessio -kortit ovat räväkät, mutta positiivisella kosketuksella rakennetut digitaaliset kortit, jotka boostaavat sinkkuja olemaan omia itsejään ja näkemään paremmin uusia puolia sekä itsessä että muissa ihmisissä.

   

  Nyt on aika sukeltaa oman mielen kiekuroihin ja lähteä matkalle kohti parempaa minää ja itsetuntemusta. Ota kortit tiukasti käteesi ja lähde jännittävälle tutkimusretkelle etsimään oma sisäinen voimasi!

   

  Tuotteemme avulla opit luomaan terveitä rajanvetotaitoja, parantamaan itsetuntoasi ja löytämään tasapainon elämän eri osa-alueiden välillä. Se tarjoaa sinulle työkaluja rakentaa positiivista suhdetta itseesi ja ympäröivään maailmaan, mikä puolestaan voi auttaa sinua luomaan merkityksellisempiä ja tasapainoisempia ihmissuhteita.

   

  Näissä korteissa haastetaan jokaista sinkkua miettimään omia taustojaan, tarpeitaan ja ajatuksiaan, jotka edesauttavat deittiskenessä onnistumista jatkossa. Käytännössä luot itsestäsi tulevan unelmakumppanin, ei huono!

   

  Kun tiedät mitä sisimmissäsi haluat, voit astella treffeille itsevarmemmin.

   

  Uskomme, että viettämällä diippejä hetkiä oman sisimpämme kanssa osaamme navigoida paremmin treffi-ja ihmissuhdeaallokoissa.

   

  Rakastu ensin itseesi, jotta voit rakastaa toista!

  Haluamme toivottaa oivalluttavia hetkiä sekä itsesi että deittien parissa nyt ja tulevaisuudessa!

  • Lisätietoa

   Voit ladata nämä digitaaliset kortit maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen tilausvahvistuksesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

   Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

   Huomioithan, että tällä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, sillä se toimitetaan heti tilauksen yhteydessä.

  • Lahjaksi?

   Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

  14,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty
  bottom of page