top of page
TREFFIBOXI MINI I Keskustelukortit & Treffi-ideakortit
 • TREFFIBOXI MINI I Keskustelukortit & Treffi-ideakortit

  Suositut Juttutuokio- ja Treffi-ideakortit ovat yhdistyneet fyysiseksi tuotteeksi! 100 korttia, joista riittää treffivinkkejä, juteltavaa ja tekemistä vielä pitkään!

   

  Tämä tuote on suunnattu pariskunnille, jotka kaipaavat yhteiseltä ajalta enemmän, haluavat panostaa läsnäoloon ja pitää hauskaa yhdessä.

   

  Kortit ovat monikäyttöiset ja niitä voi hyödyntää arjessa yksittäin, pelinomaisesti järjestyksessä läpikäyden tai muutamia kortteja silloin tällöin keskustellen.

   

  Pakka sisältää 50 kappaletta Juttutuokio -kortteja sekä 50 kappaletta treffi-idea -kortteja.

   

  Juttuotuokio keskustelukortit sisältävät positiivisia ja parisuhdetta vahvistavia keskustelunaiheita. Keskustelukortit sisältävät myös avoimia kysymyksiä. Kysymyskortit saavat pohtimaan omia tarpeita, ajatuksia ja toiveita ääneen yhdessä kumppanin kanssa. Näin voitte kehittää parisuhdettanne vahvemmaksi ja avoimemmaksi.  

   

  Treffi-ideakortit sisältävät treffi-ideoita laidasta laitaan sekä kotiin että kodin ulkopuolelle. Tehtävät sisältävät hemmottelua, aktiviteetteja, haasteita, rentoutumista yhdessä sekä ideoita herkutteluhetkiin. 

   

  • Tämä tuote toimii hyvänä jatko-osana myös TREFFIBOXI -tuotteen tilanneille
  • Tuote sopii myös kaveripariskuntien kanssa läpi käytäväksi yhdessä keskustellen
  • Jos olette vasta tavanneet tai suhteen aivan alkuvaiheessa, suosittelemme ensimmäiseksi tuotteeksi 100+ kysymystä ensitreffeille tuotettamme
  • Toimitus

   Tuote saapuu kotiisi kirjepostina 7-14 arkipäivän sisällä tilauksesta. 

  • Lahjaksi?

   Tuote soveltuu erinomaisesti lahjaksi. Muista vain laittaa toimitusosoitteeksi lahjansaajan tiedot, mikäli haluat toimittaa lahjan suoraan saajalle. 

  29,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty |
  bottom of page