top of page
Treffi-ideakortit
 • Treffi-ideat I Tulostettavat parisuhteen treffi-ideakortit

  Tulostettavat Treffi-idea -kortit

   

  Treffi-ideat pariskunnille: 50 treffivinkkiä!

   

  Pohditko usein mitä tekemistä treffeille voisi keksiä? Toistuuko treffeillä aina samanlaiset asiat ja olisi mukavaa saada vaihtelua? Entä aiheuttaako treffien suunnittelu välillä enemmän stressiä, kun sen pitäisi olla ihanaa ja jännittävää?

   

  Monet painivat näiden samojen ongelmien kanssa. Mitä tehdä treffeillä?

   

  No nyt on treffeille tekemistä! Jos koskaan joudut pohtimaan, miten voisit yllättää kumppanin tai vaikkapa tuttavapariskunnan, niin tässä setissä kaikki on valmiiksi mietittynä! Voitte keskittyä nauttimaan uusista ideoista ja inspiroitua myös jatkojalostamaan näitä ideoita enemmän omannäköisiksenne.

   

  Nämä kortit ovat tulostettavat, jos etsit näppäriä mobiilikortteja, digitaaliset kortit löytyvät erikseen verkkokaupastamme.

   

  50 erilaista korttia, täynnä monipuolisia ideoita tuleville treffeille!

   

  Kortit ovat teemoitettu kuuteen eri kategoriaan:

   

  • Unelmat
  • Ruoka ja juoma
  • Kotipesä
  • Aktiviteetit
  • Rentoutuminen
  • Pelit

   

  Ideat eivät ole aivan perinteisiä treffi-ideoita, vaan nyt pääsee kokeilemaan jotakin uutta! Korttipakka luo uusia jännittäviä kokemuksia ja auttaa teitä lähentymään ja tutustumaan toisiinne paremmin. 

   

  Heittäytykää avoimin mielin mukaan kokeilemaan ideoita, sillä kun treffi-ideat ovat puolestanne mietittynä, te voitte keskittyä nauttimaan toistenne seurasta aivan eri tavalla kuin aiemmin. Kuka tietää, vaikka löytäisitte jotain uutta toisistanne?

   

  Ideoita voi käydä läpi järjestyksessä tai valita treffi-illoille ne mieluisimmat. Voitte kokeilla myös yhden kortin viikossa, jolloin korttipakasta löytyy treffi-ideoita ympäri vuoden! Kortteja voi siis hyödyntää monella tapaa ja monissa tilanteissa.

   

  Asiakkaidemme kokemuksia: 

   

  "Kivasti erilaisia ja monipuolisia treffi-ideoita!"

  "Oli mukavaa, että joku muu oli ideoinut useammat treffit meille jo valmiiksi!"

  "Treffeille lähteminen on helpottunut, kun voidaan arpoa tekeminen valmiiksi ja lähtee toimimaan, eikä tarvi miettiä eri vaihtoehtoja"

  "Itse jaoimme kortit kahteen eri pakkaan ja päätimme tekemisen sen hetkisen fiiliksen mukaan, että halutaanko tekemistä kotiin vai kodin ulkopuolelle. Se on toiminut meillä kivasti, kun halutaan saada vähän jännitystä elämään." 

  • Lisätietoa

   Voit ladata nämä digitaaliset kortit maksusuorituksen jälkeen laitteellesi. Latauslinkki lähetetään tilauksen jälkeen myös sähköisessä muodossa. Voit siis ladata tuotteen tilausvahvistuksesta tai sinulle saapuvasta erillisestä sähköpostista koneelle tai muulle laitteellesi heti käyttöön.

   Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta. Suosittelemme lataamaan kortit omalle laitteelle, jolloin kortit ovat aina mukana, missä ikinä liikutkaan.

   Huomoithan, että tuote toimitetaan heti tilauksen yhteydessä ja näin ollen tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

   Tulostettavat kortit on muotoiltu niin, että ne on helppo tulostaa ja leikata sopiviksi korteiksi.

    

  • Lahjaksi?

   Mikäli haluat tilata tuotteen lahjaksi, voit laittaa tilaustietoihin vastaanottajan sähköpostiosoitteen, jolloin lahjan saaja saa tilausvahvistuksen sekä latauslinkin tuotteeseen ja tuote on heti valmiina käyttöön.

  14,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty
  bottom of page