top of page

Parisuhteen keskustelukortit - mitä, miksi, miten?

Mitä ovat parisuhteen keskustelukortit? Mitä parisuhteen keskustelukorteilla voidaan tuoda parisuhteeseen? Millaisilla eri tavoilla kortteja voi arjessa hyödyntää?


Parisuhteen keskustelukortit ovat joillekin täysin uusi tuttavuus, osa hyödyntää korttien sisältöä keskusteluissaan päivittäin ja osa kaipaa pelillistä aktiviteettia keskusteluiden ympärille. Meitä löytyy aktiviteettia moneen makuun, mutta vuorovaikutus parisuhteissa on jokaiselle suhteessa elävälle tärkeää, joten voisiko siihen panostaa entisestään parisuhdekorttien avulla? Parisuhteen keskustelukortit avaavat oven uudenlaiseen vuorovaikutukseen ja syventävät yhteyttäsi kumppaniisi. Parisuhteen keskustelukortit tarjoavat uusia lähestymistapoja vuorovaikutukseen kumppanin kanssa, olitpa sitten innokas pelailija, keskustelun ammattilainen tai kaipaatte vain uusia virikkeitä parisuhdearkeen.


Mitä ovat parisuhteen keskustelukortit?


Parisuhteen keskustelukortit ovat väline tai työkalu, jolla suhteeseen voidaan luoda lisää yhteistä aikaa, enemmän läsnäoloa, kehittää vuorovaikutusta tai esimerkiksi oppia kumppanista lisää uusia puolia. Treffiboxi tarjoaa parisuhteen keskustelukortteja eri muodoissa, kuten esimerkiksi digitaalisina kortteina, fyysisinä korttipakkoina sekä monipuolisena yhdistelmäpakettina.


parisuhteen keskustelukortit


Miksi? - Mitä parisuhteen keskustelukorteilla voidaan tuoda parisuhteeseen?


Saamiemme palautteiden ja omien kokemustemme perusteella, parisuhteen keskustelukortit ovat saaneet ihmiset avautumaan parisuhteessa kumppanilleen enemmän, kortit ovat toimineet treffi-iltojen aktiviteetteina sekä arjen kiireiden pysäyttäjänä.


Keskustelukortit haastavat syventämään arkipäiväisiä keskusteluita, jakamaan enemmän omia ajatuksia kumppanille sekä kannustavat pysähtymään tärkeiden keskusteluiden ääreen kumppanin kanssa.


Osalle ihmisistä syvällisten keskusteluiden aloittaminen voi olla haastavaa. Keskustelukorttien avulla helpotetaan "mitä kysyä treffeillä", -haastetta ja aloittamisen kankeutta. Usein erilaisia pelillisiä työkaluja ja keinoja käyttämällä keskustelut helpottuvat ja saattavat saada aikaan yhä syvempiä keskusteluita parisuhteessa. Kortit kannustavat jakamaan enemmän omia ajatuksia, luovat tilaisuuksia syvällisiin keskusteluihin ja toimivat kätevinä aloittajina haastaville aiheille.


Miten? - Millaisilla eri tavoilla parisuhteen keskustelukortteja voi arjessa hyödyntää?


Kuten muitakin parisuhdetuotteita, myös parisuhteen keskustelukortteja voi hyödyntää monella eri tavalla ja tässä 8 vinkkiä teille, miten hyödyntää kortteja arjessa:

  • Valitkaa 1 kortti viikon jokaiselle päivälle läpikäytäväksi syvällisesti, molemmat kortin kysymykseen vastaten.

  • Valitkaa muutama kortti illan rauhoittumishetkeen, jotka sopivat tähän ajankohtaan parhaiten

  • Yllättäkää kumppani muutamalla kortilla aamukahvin merkeissä. Ihana läsnä oleva tapa aloittaa aamu yhdessä, eikö?

  • Ottakaa koko pakka käyttöön ja käykää kysymykset läpi yksitellen, antakaa vastauksille ja keskusteluille aikaa.

  • Valitkaa treffipäivällenne 10 parasta korttia, joihin molemmat vastaatte vuorotellen

  • Lähettäkää kumppanille työpäivän piristämiseen yksi kysymyskortin vastaus

  • Valitkaa muutamia kysymyskortteja, joihin vastaatte ja joihin yhdessä jalostatte omat jatkokysymykset.

  • Kirjoittakaa yhteisistä keskusteluhetkistänne parisuhteen päiväkirjaa. Kirjatkaa keskusteluidenne parhaimmat hetket ylös päiväkirjaanne, johon voitte palata myöhemmin ja muistella näitä lämpimiä hetkiä ja pohtia, mitä ajattelette näistä hetkistä tällä hetkellä.


Tällä hetkellä Treffiboxi tarjoaa jo parisuhteessa oleville keskustelukortteja, mutta meillä on myös tarjolla tuotteita parisuhteen alkumetreille ja ensitreffeille.


Haluaisitko jakaa kokemuksiasi yhteisistä keskusteluhetkistänne parisuhteessa tai ensitreffien keskusteluhaasteista? Jaa kokemuksesi kommentteihin!Tuote esittelyitä sekä lisätietoa meistä löydät myös meidän somekanavistamme:Voit tutustua kaikkiin tuotteisiimme verkkokaupassamme.


Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page