top of page

Miten piristää parisuhdetta? 15 pikavinkkiä arjen piristämiseen

Ystävänpäivä lähestyy. Ystävänpäivänä monesti muistetaan myös kumppania pienillä yllätyksillä. Tässä olisi Treffiboxin 15 pikavinkkiä, miten piristää parisuhdetta. Pienillä jutuilla voitte tuoda iloa ja piristystä parisuhteeseen. Ystävänpäivä on hyvä syy panostaa yhteiseen aikaan ja tehdä yhdessä kivoja juttuja!


Vaaleanpunainen kuva, jossa kuvatekstissä lukee piristystä parisuhteeseen

 1. Uudet treffi-ideat: Parisuhdetekemistä uusien aktiviteettien parissa? Käykää kokeilemassa yhdessä jotakin uutta aktiviteettia, testaamassa uutta ravintolaa, katsastamassa paikallista nähtävyyttä. Uudet virikkeet arkeen tuovat mukavaa vaihtelua ja saatatte jopa innostua yhdessä uusista jutuista! Jos inspiraatio on kateissa, löydät vinkkejä erilaiseen tekemiseen blogistamme sekä esimerkiksi treffi-ideat korteista.

 2. Uusia paikkoja tutkittavaksi: tutustukaa johonkin uuteen paikkaan, jossa kumpikaan ei ole käynyt. Kotipaikkakunnalta löytyy monesti sellaisia paikkoja, jotka ovat paikallisellekin uusia tuttavuuksia. Ottakaa hetki aikaa yhdessä tutustuaksenne kaupunkinne tarjontaan ja lähtekää kokemaan jotakin uutta ja inspiroitumaan.

 3. Uudet tavat testiin: Ottakaa aikaa yhteisille keskusteluille ja miettikää, kuinka voisitte toimia yhteisessä arjessa piirun verran positiivisemmin tulevina päivinä. Keskusteluiden pohjalta voi syntyä uusia ideoita ja toimintatapoja arkeenne, jotka luovat hyvää fiilistä myös pidemmällä tähtäimellä.

 4. Vuorovaikutus: Panostakaa tulevina päivinä ja viikkoina positiivisiin vuorovaikutushetkiin.

 • Miettikää, miten voisitte rohkaista, inspiroida ja kannustaa toisianne?

 • Miten voisitte olla ymmärtäväisempiä ja avoimempia toisianne kohtaan?

 • Millaista äänensävyä ja millaisia eleitä käytätte toisillenne keskusteltaessa?

5. Extra paljon positiivista huomiointia

 • Kehu, kehu, kehu! Onnistumisen kokemukset ovat voimaannuttavia hetkiä ja niitä olisi tärkeää kokea parisuhteessa. Osoita siis arvostuksesi kumppaniasi kohtaan kehumalla häntä esimerkiksi hyvältä tuntuvista sanoista tai kosketuksista.

 • Kannusta kumppania asioissa, jotka juuri tällä hetkellä voivat tuntua stressaavalta tai jännittävältä.

 • Rohkaise kumppaniasi pieniltäkin tuntuvissa asioissa. Pieni tsemppiboostaus ei ole koskaan pahitteeksi.

 • Ihastele ja ihaile ääneen ulkonäköä, luonnetta, toimitaa tai mitä ikinä tuleekaan mieleen!

 • Suukottele ja halaile, paljon!


6. Pienet yllätykset: Huomioikaa toisianne pienillä arkisilla yllätyksillä, varsinkin jos ne ovat viime aikoina jääneet vähälle. Yllätyksiä ei toki koskaan voi olla liikaa, vai voiko? Voit yllättää kumppanin esimerkiksi näillä vinkeillä:

 • Tarjoile aamupala kumppanille sänkyyn. Nappaa tarjottimelle kumppanin lempiherkkuja ja virkistäviä vitamiineja.

 • Yllätä tekemällä pikasiivous esimerkiksi illalla, jotta kumppani voi herätä siistiin aamuun virkein mielin. Siisti koti, levollinen mieli.

 • Tuleeko iltaisin istuskeltua yhdessä sohvalla ja katseltua tv:tä? Nappaa kumppanin jalat syliin ja anna samalla rentouttava jalkahieronta.

 • Kipaise lähikauppaan ja nappaa yllätyksenä pieniä tapasherkkuja maisteltavaksi. Uudet tuttavuudet kaupan hyllyltä perinteisten herkkujen sijaan tuovat mukavaa vaihtelua esimerkiksi viikonloput yhteisiin herkutteluhetkiin.

Pienillä muutoksilla on monesti suurempi vaikutus kuin uskommekaan! Näillä pikavinkeillä kohti ystävänpäivää ja lämpöisiä parisuhdehetkiä. Nauttikaa toisistanne ❤️

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page