top of page

Parisuhdekortit parisuhteen piristämiseen

Parisuhteen syvälliset ja läsnäoloa huokuvat keskustelut, uudet treffiaktiviteetit ja parisuhdekortit tuovat piristystä parisuhteeseen.


Parisuhteen ylläpitäminen voi olla haastavaa kiireisen arjen keskellä, mutta onneksi ihan pienilläkin muutoksilla ja uusilla aktiviteeteilla voitte tuoda uutta energiaa ja läheisyyttä suhteeseenne. Mitäpä jos panostaisitte suhteeseenne erityisellä intensiteetillä tulevina päivinä?


Voisitteko kokeilla piristää parisuhdettanne keskustelujen avulla sekä kokeilla uusia, jännittäviä treffiaktiviteetteja? Voisitteko harkita ottavanne käyttöön parisuhdekortit, jotka voivat olla oiva apuväline keskustelujen syventämiseen, uusien treffi-ideoiden keksimiseen ja suhteen kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen?


parisuhde-kortit-pariskunta

Keskustelujen tärkeys


1. Toisen kuunteleminen

  • Tärkein osa yhteisiä keskusteluita on aktiivinen kuuntelu. Olethan läsnä hetkessä ja pyrit ymmärtämään kumppanisi näkökulmia aidosti? Pyrittekö rakentamaan yhteistä ymmärrystä ja syvempää vuorovaikutusta välillänne? Empaattinen kuuntelu luo luottamusta ja vahvistaa suhdettanne ja esimerkiksi parisuhdekortit voivat olla mukava lisä keskusteluiden laajentamiseen sekä syventämiseen.


2. Avoin kommunikaatio

  • Olennaista on pystyä puhumaan avoimesti tunteistaan, tarpeistaan ja toiveistaan. Ethän arvostele tai tuomitse kumppaniasi hänen kokemuksistaan tai tunteistaan? Olettehan keskustelleet aktiivisesti tarpeista ja toiveista yhteisymmärryksessä? Jos omat tarpeet ja toiveet suhteessa ovat jääneet viime aikoina esimerkiksi kiireiden, stressin tai kommunikoimattomuuden alle, ottakaa tästä pieni buusti asian korjaamiseksi.

3. Keskittykää positiivisiin asioihin

  • Keskustelkaa myös iloisista asioista, saavutuksista, toisen positiivisista puolista ja muistakaa kehua toisianne. Positiiviset keskustelut lisäävät hyvää energiaa suhteeseen ja antavat itsetunnolle positiivisia kolauksia.


Uudet treffiaktiviteetit


1. Yhteinen ruoanlaitto

  • Onko yhdessä kokkaaminen jäänyt tai esimerkiksi vastuu ruoanlaitosta on jäänyt enemmän toisen harteille? Kokeilkaapa välillä valita yhdessä resepti ja viettäkää aikaa keittiössä kokaten rauhallisesti tekemisestä nauttien. Tiimityöllä asiat monesti tuntuvat sujuvan sutjakammin ja yhdessä kokkailu kannustaa teitä myös kommunikoimaan enemmän. Ruuanlaitto yhdessä voi olla hauskaa ja romanttista. Muutama pusu ja pieni kosketus tuovat suolan ja pippurin lisäksi kivaa maustetta tekemiseen.


2. Ulkoilma-aktiviteetit

  • Yhteinen fyysinen aktiviteetti voi tuoda uutta piristystä suhteeseen ja vapauttaa mielihyvähormoneita. Jos ette ole hikiliikunnan faneja, niin käykää tekemässä pieni kävelylenkki käsi kädessä lähimaastossa tai luontopolulla ja fiilistelkää luonnon ihmeitä sekä toisianne. Mikäli taas kunnon hikiliikunta on teidän juttunne, niin suunnitelkaa yhteinen treeni, missä voitte toimia yhteistyössä keskenänne hyvällä fiiliksellä ja nauttikaa yhteisestä suihkuhetkestä kovan treenin jälkeen.


3. Uudet elämykset

  • Uudet, molemmille tuntemattomat kokemukset voivat avata uusia keskustelunaiheita ja tarjota yhteisiä upeita elämyksiä. Oletteko miettineet, että jokin aktiviteetti, paikka, ravintola, näyttely tai esimerkiksi tapahtuma on jäänyt välistä? Nyt voisitte miettiä, mitä asioita on unohtunut toteuttaa ja sopia päivä sille, kun ne vihdoin toteutetaan.


4. Parisuhdekortit - syventäkää keskusteluja

  • Kuten aikaisemmin jo mainittiinkin, yhteiset keskusteluhetket ovat parisuhteen tärkeimpiä tukipilareita. Parisuhdekortit ovat erinomainen tapa syventää keskusteluja, oppia uusia asioita toisesta ja vahvistaa ymmärrystä välillänne. Korttien avulla voitte käsitellä syvällisempiä aiheita ja ymmärtää paremmin toistenne tarpeita ja toiveita. Erilaisten parisuhdepelien tarkoituksena onkin innostaa pariskuntia yhteisiin läsnäolon hetkiin.


Piristystä parisuhteeseen voi kehittää monilla eri tavoilla, mutta avoin kommunikaatio, uudet aktiviteetit ja esimerkiksi parisuhdekortit ovat loistava lähtökohta lähteä rakentamaan syvempää yhteyttä välillänne. Muistakaa aina arvostaa toisianne ja olla läsnä hetkessä kuunnellen, ihastellen ja toisianne tukien. Pienet teot voivat tehdä suuren positiivisen vaikututuksen suhteen laatuun.


Kuva puhelimen näytöstä, jossa näkyy esimerkkikortti Treffiboxin parisuhde korteista digitaalisessa muodossa

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page