top of page

Miksi hankkisin parisuhdetuotteita?

Tervetuloa tutustumaan parisuhdetuotteiden ja Treffiboxin maailmaan!

Parisuhdetuotteet ja varsinkin parisuhteen keskustelukortit ovat saavuttaneet suuren suosion muutaman viimeisen vuoden aikana ja valikoimaa löytyy jo moneen lähtöön. Jos mietit vielä, miksi hankkisit parisuhdetuotteita, niin tästä tekstistä voit saada inspiraatiota ja ideoita.


Parisuhteeseen rakennetuilla ainutlaatuisilla korttipakoilla ja digitaalisilla tuotteilla voit syventää ja vahvistaa parisuhdettasi luovalla ja hauskalla tavalla. Olitpa vasta aloittanut suhteen tai juhlimassa useita vuosia yhdessä, parisuhdetuotteet voivat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua kumppaniisi entistä paremmin ja luoda syvempää yhteyttä. Hyödyntämällä erilaisia korttipelejä tai digitaalisia parisuhteeseen suunnattuja tuotteita voi saada yllättäviäkin sanaisia arkkuja auki ja oikeasti syventyä läsnäoloon ja kumppaniin uudenlaisilla tavoilla.

Treffiboxin tuotteet ovat alun perinkin suunniteltu luomaan syvempiä keskusteluita ja toimimaan välineenä intiimimpien hetkien luomiseen arjen keskellä. Me olemme halunneet tarjota työkaluja parisuhteiden piristämiseen sekä sen syventämiseen monipuolisilla ideoilla ja lämminhenkisillä tehtävillä. Parisuhdekortit sisältävät monenlaisia kysymyksiä, tehtäviä ja haasteita, jotka auttavat pariskuntia tutustumaan syvemmin toisiinsa ja ilmaisemaan tunteitaan juuri sen hetkisessä elämäntilanteessa hieman normaalia syvemmin.

Treffiboxin tehtävät ja kysymykset peilaavat monenlaisia parisuhteen osa-alueita. Ne voivat käsitellä kommunikaatiota, haaveita, muistoja, toiveita, tavoitteita, rakkauden ilmaisua ja paljon muuta. Jokainen kortti tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia rakentaa keskinäistä luottamusta, ymmärrystä, leikkisyyttä sekä tunnesidettä suhteessa.


Parisuhteen keskustelukortit, mihin niitä tarvitaan?

Parisuhdekortit ovat loistava tapa viettää yhteistä aikaa ja luoda syvempiä yhteyksiä arjen keskellä. Voitte käyttää niitä romanttisina hetkinä kahden kesken tai kutsua mukaan myös ystäviä, jotka haluavat vahvistaa omia suhteitaan. Kaveriporukassa syvällisten parisuhteisiin liittyvien kysymysten läpikäyminen voi tuoda aivan uusia ulottuvuuksia keskusteluihin. Ne sopivat erinomaisesti myös häälahjaksi, vuosipäivälahjaksi tai mihin tahansa tilanteeseen, jossa haluatte juhlistaa rakkauttanne.


Voitte lähteä tutkimusretkelle toistenne mieliin ja sydämiin ja luoda muistoja, jotka kestävät ikuisesti.


Millaisia tuotteita Treffiboxi tarjoaa parisuhteisiin?


Treffiboxi sisältää parisuhteen tehtäväkirjan, kerro toiselle -kortit sekä oheistuotteita tehtävien toteuttamiseen. Kirjasta löytyy tehtäviä, haasteita sekä vinkkejä erilaisille treffeille. Treffikirjaa voi täydentää parhailla treffimuistoilla, joita on mukava muistella myöhemmin. Kirja sisältää treffireseptin, valmiin treffien soittolistan, treffikalenterin, erilaisia aktiviteetti-ideoita kotiin ja ulos sekä muuta mukavaa useammille treffeille. Kerro Toiselle -kortit auttavat pysähtymään tärkeiden keskusteluiden ääreen, tuoden syvyyttä merkittäviin arkipäiväisiin keskusteluihin. Näistä korteista on moni saanut yllättäviäkin keskusteluita aikaiseksi! Keskustelukorttien määrää eli uusia ideoita pystyy lisäämään Treffiboxin muilla tuotteilla helposti, sillä jokainen tuote tuo jotakin uutta edellisten rinnalle. Nämä tuotteet ovat esiteltynä alla.


Tämä tuote soveltuu erinomaisesti myös lahjaksi hää- tai kihlaparille tai ystäväpariskunnalle.

Treffiboxi

Tuote sisältää 50 kappaletta keskustelua avaavia parisuhdekortteja, joita voi hyödyntää pelinomaisesti tai vaikkapa kortti päivässä periaatteella. On sitten aamukahvihetki, jossa nostellaan muutamia kortteja aamun alkajaiksi tai illalla koko illan kestävä parisuhdehetki, nämä kortit soveltuvat monenlaisiin hetkiin kevyellä tai leikkisällä fiiliksellä. Näissä parisuhteen keskustelukorteissa teemoina ovat muun muassa:

 • henkilökohtaiset tarpeet ja unelmat

 • nykyhetki ja tulevaisuuden unelmat

 • kehuminen

 • positiivisten tunteiden esilletuominen

 • avoimet - itse täydennettävät lauseet


Juttutuokiokortit parisuhteeseen tuotekuva
Juttutuokio -kortit

50 erilaista korttia, täynnä monipuolisia ideoita tuleville treffeille! Tämä tuote löytyy sekä tulostettavina että digitaalisina kortteina. Treffi-ideakortit löytyvät myös Treffiboxin korttipakan sisällöstä. Kortit ovat teemoitettu kuuteen eri kategoriaan:

 • Unelmat

 • Ruoka ja juoma

 • Kotipesä

 • Aktiviteetit

 • Rentoutuminen

 • Pelit

Ideat eivät ole aivan perinteisiä treffi-ideoita, vaan olemme kehitelleet toisistaan hyvin erilaisia ideoita kokeiltavaksi sekä kotona että ulkona. Korttipakka luo uusia jännittäviä kokemuksia ja auttaa teitä lähentymään ja tutustumaan toisiinne paremmin tekemisen kautta. Parisuhdetuotteet eri muodoissa voivat lisätä kipinää ja piristää arkisia hetkiä, joten miksipä niitä ei kokeilisi? Parhaita hetkiä asiakkaamme ovat saaneet valitsemalla muutamia eri teemoja ja kortteja treffeille ja jättämällä seuraavat kortit vielä odottelemaan tulevia treffejä. Tällä tavalla korteissa ja treffeissä pysyy yllätyksellisyys. Toteutustapa on vapaa, mutta tarjoaa mahdollisuuksia.Digitaaliset treffi-idea-kortit
Digitaaliset treffi-idea-kortitSuositut Juttutuokio- ja Treffi-ideakortit on yhdistetty fyysiseksi tuotteeksi, joka sisältää100 korttia, joista riittää treffivinkkejä, juteltavaa ja tekemistä vielä pitkään! Tämä tuote on suunnattu pariskunnille, jotka kaipaavat yhteiseltä ajalta enemmän, haluavat panostaa läsnäoloon ja pitää hauskaa yhdessä. Sadasta kortista riittää tekemistä ja keskusteltavaa vaikka vuoden jokaiselle päivälle. Korttipakka kulkee näppärästi myös mukana esimerkiksi matkoilla ja retkillä.


Treffiboxin korttipakan kortteja esiteltynä

Huomautus: Parisuhdekortit sekä Treffiboxi on tarkoitettu ainoastaan viihteellisiin tarkoituksiin ja eivät korvaa ammatillista parisuhdeneuvontaa tai terapiaa. Parisuhdetuotteita voi hyödyntää tuomaan lisämaustetta suhteeseen ja yhteisiin hetkiin positiivisella tavalla.


Mikäli pohdit vielä, että mikä tuote olisi juuri teille tai lahjaksi sopivin, vastaamme mielellämme chatissa ja sähköpostitse info@treffiboxi.fi kysymyksiin ja suosittelemme juuri tarpeisiisi sopivinta tuotetta.


Kommentoi ihmeessä, jos olet jo testannut parisuhdetuotteita, että mitä te tykkäsitte?
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page